Aquest cap de setmana, el Triatló Internacional de Platja d’Aro organitzat per la Federació Espanyola de Triatló i la botiga en línia Tradeinn.com, ha comptat amb un col·laborador de luxe: Polytoi. Aquesta empresa s’ha encarregat de portar la comoditat i el confort als triatletes en una de les proves més exigents del calendari esportiu.

lloguer de sanitàris

Polytoi és una empresa que es dedica al lloguer de banys portàtils per a esdeveniments de tot tipus. Des de grans concerts, fins a esdeveniments esportius com el Triatló Internacional de Platja d’Aro. I és que la comoditat i la higiene són aspectes essencials en qualsevol esdeveniment, especialment en els esportius on els atletes necessiten comptar amb totes les condicions necessàries per poder realitzar la seva activitat amb èxit.

En el cas del triatló, el confort és especialment important a causa de les llargues hores que els atletes passen en la competició, alternant la natació, el ciclisme i la cursa a peu. Polytoi ha proporcionat banys portàtils d’alta qualitat que han estat ubicats estratègicament en diferents punts del circuit, permetent als triatletes fer una parada per descansar i recuperar-se en les millors condicions possibles.

Els banys portàtils de Polytoi són de darrera generació i estan equipats amb totes les comoditats que qualsevol persona pugui necessitar. Des d’un sistema de ventilació que assegura la frescor de l’ambient fins al paper higiènic i el dispensador de sabó. A més, compten amb un sistema de neteja i higienització constant per garantir la màxima neteja i higiene.

L’objectiu de Polytoi és proporcionar als triatletes un servei de qualitat perquè puguin centrar-se en el que realment importa: la competició. Amb els banys portàtils d’aquesta empresa, els triatletes han pogut fer una parada per descansar i recuperar-se en les millors condicions possibles, assegurant-se que la seva experiència en el Triatló Internacional de Platja d’Aro sigui el més agradable i confortable possible.

En resum, Polytoi ha estat un col·laborador imprescindible en el Triatló Internacional de Platja d’Aro, proporcionant als triatletes la comoditat i el confort que necessiten per enfrontar-se a una de les proves més exigents del calendari esportiu. El seu compromís amb la qualitat i la higiene ha assegurat que els atletes poguessin centrar-se en el que realment importa: la competició. Esperem veure a Polytoi en molts altres esdeveniments esportius en el futur, ajudant als atletes a assolir els seus objectius en les millors condicions possibles.

Podeu veure els productes de WC portatil aquí