A Costa Rent disposem d’un catàleg de maquinària per a la jardineria professional adaptat a les teves necessitats. Amb els nostres productes en lloguer volem facilitar la seguretat de la persona que manipula la maquinària i que, a més, no suposi cap dificultat per manejar-lo.

Per a nosaltres és molt important que tota les màquines de jardineria compleixin les normatives de seguretat i els requisits d’ús establerts. És indispensable que la persona que utilitzi la maquinària tingui la formació necessària per fer-ho.

Consulta amb els nostres especialistes la maquinària que més s’adequa a les teves necessitats i així puguis optimitzar al màxim el teu lloguer.

jardineria-costa-rent

Lloguer maquinària de jardineria

A Costa Rent comptem amb una àmplia oferta de maquinària per a la jardineria professional:

Desbrossadora de benzina de lloguer

És una màquina molt utilitzada en Jardineria i en zones forestals, apta per tallar amb fil de niló per tallar gespa on no arriba el tallagespa i amb disc de fulla per netejar solars de males herbes.

Funcionament amb motor d’explosió de 2 temps de gasolina (barreja de gasolina amb oli).

Motoaixada de lloguer

Per a treballs agrícoles i manteniment d’espais verds. Màquina amb excel·lents prestacions fins i tot en sòls durs i accidentats, ideal per a jardiners professionals i agricultors.

Funcionament amb motor d’explosió de 4 temps de gasolina (gasolina sense plom).

Moto serra de lloguer

Per a treballs forestals de tala d’arbres fins a petits manteniments de jardins, també molt usada en preparació de la llenya a nivell particular.

Disponible en motor de gasolina 2 temps (barreja de gasolina amb oli) de gran potència amb espasa de 450mm i elèctriques per a ús domèstic amb espasa de 350 mm.

Tallabarders de lloguer

Per la retallada de tanques i arbres, maquina molt usada pels jardiners professionals a l’abast del particular.

Funcionament amb motor de gasolina 2 temps (barreja de gasolina amb oli) amb una espasa de tall de 680mm de doble fulla, empunyadura o manillar giratori a un angle de 180º, per a un ús més confortable.

Bufador de lloguer

Per neteja de fulles en grans superfícies, ideal per a les embridades dels ajuntaments i comunitats de veïns.

Funcionament amb motor de gasolina 2 temps (barreja de gasolina amb oli) amb un cabal d’aire de 12m3 / min i un pes en sec de 3,9kg.

Aclotadora de lloguer

Per fer forats cilíndrics en terrenys agrícoles i forestals. Molt usat per a la col·locació de pals, senyals, ….

Funcionament amb motor de gasolina 2 temps (barreja de gasolina amb oli) disponible amb una barrina de 150 mm de diàmetre.

Demana el teu pressupost