Solucions integrals pel lloguer de maquinària

Necessito llogar

BASTIDES

Disposem de diferents models de bastides lloguer per a tot tipus de construccions. Bastides per a façanes de deu metres fins bastides per a edificis de més de deu plantes.

LLloguer de bastides per a la construcció

alquiler maquinas elevacion

ELEVACIÓ

Disposem de maquinària d’elevació per a realitzar treballs específics durant el teu projecte. Consulta les diferents modalitats i màquines d’elevació que disposem en oferta de lloguer.

Lloguer de maquinària d’elevació

MAQUINÀRIA

Àmplia gamma de maquinària per a la construcció a lloguer. Disposem de diversificació de models i màquines preparades, revisades i homologades per a realitzar qualsevol treball per a la construcció.

Lloguer maquinària construcció

EXCAVACIÓ

Disposem de diferents models de miniexcavadores i dumpers per tot tipus de treball i superficie. Per treballs exigents i per interiors.

Lloguer d’excavació i dumpers 

SANITARIS

Si necessites realitzar un esdeveniment o necessites un sanitari mòbil per oferir un servei de platges, obra, etc… Et recomanem consultar els diferents models de sanitaris Polytoi.

Lloguer sanitaris Polytoi

GRUPS ELECTRÒGENS

Els grups electrògens són màquines que mouen un generador elèctric a través d’un motor
de combustió interna. Són utilitzats quan hi ha un dèficit d’energia elèctrica o amb freqüents talls en el subministrament elèctric.

Lloguer grups electrògens

CONTENIDORS

Disposem de diferents models de mòduls i contenidors per a l’emmagatzematge d’enderrocs, material i eines. Tots els mòduls disposen de sistemes de seguretat i homologats per al seu transport.

Lloguer de mòduls i contenidors

NETEJA

Disposem de diferents models de mòduls i contenidors per a l’emmagatzematge d’enderrocs, material i eines. Tots els mòduls disposen de sistemes de seguretat i homologats per al seu transport.

Lloguer de maquinària de neteja

TANQUES

Molt importants sobretot a delimitar àrees en obres que puguin ocasionar danys. Les tanques de senyalització són necessàries en esdeveniments per col·locar-les al moment per controlar al públic.

Lloguer de tanques i tancaments

JARDINERIA

Visita les ferreteries de Lloret i Pineda que tenim a la teva disposició. Pots trobar tot tipus de materials, eines, senyalitzacions i equipaments per a la construcció als millors preus per als professionals.

Lloguer de productes de jardineria

Demana el teu pressupost