Des del 1975

Empresa familiar fundada l’any 1975. Des de l’any 2006 oferim serveis integrals de lloguer de maquinària per a empreses de construcció.

0
CONTRACTES DE LLOGUER
0
LLOGUER DE BASTIDES I ELEVADORS
0
SANITARIS POLYTOI LLOGATS
lloguer maquinaria construccio

Especialistes en lloguer de maquinària per a la construcció.

Costa Rent és una empresa familiar fundada l’any 1975. Sóm  especialistes en el lloguer de maquinaria del sector de la construcció, Portem oferint servei a empreses de construcció durant més de 40 anys al teu servei.

Des de l'establiment de COSTA RENT el 2006, hem acumulat prou experiència per iniciar dues noves empreses enfocades a serveis més especialitzats, amb l'objectiu de brindar una atenció òptima als nostres clients.

PER OFERIR UN BON SERVEI CAL DISPOSAR DELS MILLORS PROVEÏDORS

A Costa Rent ens agrada la feina ben feta. Per això apostem clarament per la qualitat, la puntualitat i el bon servei en tots els nostres productes. A Costa Rent oferim serveis de lloguer de maquinària per a la construcció així com també disposem de botiga ferreteria de venta de productes per a la construcció. Consulta la nostra cartera de maquines en lloguer per a la construcció, bastides, elevadors, lloguer de sanitaris, mòduls i contenidors d’emmagatzematge.

Oferim serveis de lloguer de sanitaris per a tota classe d’esdeveniments, esportius, culturals de qualsevol classe. Som el teu proveïdor de lloguer de maquinaria i infraestructures per ajudar-te a oferir un bon servei.

Història

Empresa familiar que va ser fundada l’any 1975. Des de l’any 2006 es posiciona com empresa especialitzada en oferir serveis de lloguer de maquinària…

Lloguer de Bastides

Informa’t dels serveis de lloguer i muntatge de bastides per a al construcció. Bastides homologades i amb tots els certificats de seguretat per garantir la qualitat i seguretat.

Lloguer de maquinària

Oferim serveis integrals de lloguer de maquinaria per a la construcció. Consulta els nostres productes que tenim a disposició de lloguer

Lloguer de mòduls i contenidors

Consulta els nostres serveis de lloguer de mòduls i contenidors per organitzar i emmagatzemar. Disposem de mòduls de diferents mides i capacitat.

Lloguer de Sanitaris

Oferim el serveis de lloguer de sanitaris per a esdeveniments (fires, concerts, festes majors…). Disposem d’una amplia gama de sanitaris mobils.

Ferreteria

Àmplia gamma d’eines i màquines pel professional de la construcció i una gran oferta d’accessoris per a la seguretat i prevenció de risc laboral del sector de la construcció.

MISSIÓ

La missió de Costa Rent es basa en ser el proveïdor oficial i de confiança de les empreses de construcció per a proveir de les maquines i de les eines necessàries per a poder oferir un servei de qualitat i de seguretat en tots els projectes que la teva empresa ha de realitzar.

VISIÓ

La visió consisteix en una projecció, una imatge de futur de la nostra companyia Costa Rent. Costa Rent es proposa ser una empresa de referència a nivell comarcal i provincial en la gestió i lloguer de maquinària amb un compromís responsable i compromès en la seguretat i la qualitat dels serveis a les empreses del sector de la construcció.

LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Qualsevol lloguer de maquinària, inclou la rebuda d’informació per a la seguretat i bon funcionament de l’eina de treball.

Tots els nostres productes ostenten un segell de qualitat per garantir l’efectivitat i el bon servei per a tots els nostres clients.

Servei amb serietat professionalitat. Disposen de les últimes novetats
Joan Batlle
Joan Batlle
Sport 333
En tot moment ens van oferir una solució a la nostra necessitat.
Josep Maria Canal
Josep Maria Canal
Canal Barberan