A Costa Rent disposem d’una àmplia oferta de màquines d’excavació. Des de miniexcavadores Kubota la ultra compacta O-10.3 fins al model O-27.4 per a treballs que necessiten més potència.

A més posem a disposició els nostres dumpers per agilitzar el transport de la càrrega en qualsevol ambient.

Els dumpers de lloguer podríem dividir-los en tres tipus: dumper descàrrega frontal, dumper tremuja elevable i dumper giratori. Dins dels dumpers de descàrrega frontal comptem amb el dumper de 1500 kg i 2000 kg. En dumper de tremuja elevable el de de 1200 kg i 1200mm d’amplada. De dumpers giratoris comptem amb el model de 3500Kg.

Lloguer de màquines d’excavació i dumpers

A Costa Rent comptem amb una àmplia oferta en maquinària d’excavació i dumpers:

Miniexcavadora Kubota U10-3

La miniexcavadora Kubota U10-3 garanteix un treball ben fet i un fàcil maneig. Ultra compacta, sense sortint posterior i amb més protecció per a l’operador.

Motor Kubota E-TVCS reconegut en el mercat de les màquines compactes industrials. Estructura de protecció ROPS, per a major seguretat i millor transport en camions. Permet l’accés a l’interior d’edificis per a la realització del treball de forma còmoda i segura.

Disposa d’un tren de rodatge ajustable hidràulicament que permet l’accés a espais estrets. Reducció fins 750 mm. i una amplada de 990mm.

Miniexcavadora Kubota U17-3a

El model Kubota U17-3a de 1.650 kg. Amb motor Kubota I-TVCS, aquesta mini excavadora obté una potència excel·lent, baixíssimes vibracions i un reduït consum de combustible.

Aquesta màquina pot realitzar un ampli ventall d’obres ja que, reduint l’amplada del tren de rodatge A 990mm, pot accedir a espais reduïts i, a l’ampliar fins als 1.240 mm, pot obtenir una major estabilitat. Amb gir zero, permet girar la cabina 360º amb total confiança i seguretat. En els treballs més exigents, aconsegueix una gran profunditat i abast d’excavació de 2460mm.

La seguretat per a l’operari està garantida amb les estructures antibolcada i caiguda d’objectes, Rops i Fops.

Miniexcavadora Kubota U27-4.

La miniexcavadora Kubota U27-4 aquesta dissenyada per a realitzar treballs exigents als quals no poden accedir màquines de major grandària. Disposa de la major cabina en la seva categoria, oferint luxe i confort en els treballs més durs.

L’absència de sortint a la part posterior permet desplaçar-se i girar la cabina suau i fàcilment en espais reduïts. Amb gir zero, permet girar la cabina 360º amb total confiança i seguretat.

Amb gran força d’excavació, permet a l’operari excavar amb més rapidesa i una profundiad de 2820mm i eficiència en les condicions més exigents.

Permet el funcionament simultani de quatre operacions diferents. D’aquesta Forna, es pot excavar i allisar el terreny de manera contínua.

Dumper 4x4 1200kg descarga frontal elevable

Dumper 4×4 1200kg descàrrega frontal elevable a 1700mm (Hidrostàtic)

Dumper 4x4 2000kg descarga frontal

Dumper 4×4 2000kg descàrrega frontal (Hidrostàtic)

Dumper 4×4 3500kg descàrrega giratòria (Hidrostàtic)

Demana el teu pressupost