MÉS INFO

Polytoi

Sanitari portàtil ideal per al teu esdeveniment, dissenyat per donar un servei exclusiu.

El sanitari event premium disposa d’una cabina totalment autònoma sense connexió. Fabricat en polietilè d’alta densitat. Mesura exterior 110cm x 120cm x 230cm. Té un dipòsit de 220 litres amb bomba de recirculació. (protector visual de residus). Urinari de paret. Neteja mans autònom amb bomba de peu així com un dispensador de paper higiènic. Disposa de llum interior de leds (opcional).

MÉS INFO

Polytoi Minus

Sanitari portàtil adaptat per a minusvàlids amb cadira de rodes.

Polytoi Minus és un bany espaiós amb accés per a cadira de rodes, que també pot comercialitzar-se com bany de mida familiar. posseeix un sistema de sòl pla patentat que facilita l’entrada en cadira de rodes i la capacitat de maniobra.

MÉS INFO

Polytoi Uri Pluto

Urinari ideal per a esdeveniments esportius i concerts per evitar llargues cues.

Aquest sanitari disposa d’una dimensió similar a una cabina sanitària però per donar servei entre 3 i 4 usuaris simultàniament. Es tracta d’un urinari totalment autònom, fabricat en polietilè d’alta densitat. Disposa d’unes mides de 120cm x 120cm x 160cm amb capacitat de 400 litres.

MÉS INFO

Polytoi Manet Duo

Rentamans ideal per donar un servei de reforç a les cabines polytoi.

Aquest rentamans està fabricat en polietilè d’alta densitat, totalment autònom sense connexió. Disposa d’una mida exterior 110cm x 130cm x 0,60cm amb un dipòsit de 180 litres d’aigua neta + 180 litres d’aigua residual. Té una bomba de peu i amb dispensador de sabó.

.

MÉS INFO

Polytoi Conect

Cabina sanitària amb el mateix funcionament que el vàter que tots coneixem.

Disposa de connexió a al xarxa de clavegueram així com connexió a al xarxa d’aigua sanitària. Està fabricada en polietilè d’alta densitat. Disposa d’unes mides exterior 106cm x 106cm x 230cm. Porta incorporat el dispensador de paper higiènic.

logo-web-polytoi

Lloga el teu sanitari portàtil.

Visitar la web de POLYTOI

Demana ara el teu pressupost