A Costa Rent podràs llogar bastides de façana amb sistema europeu, bastides multidireccionals, torres d’alumini, bastides penjants, tendals de protecció, plataformes suspeses, ponts i passos de vianants, plataformes de descàrrega … amb servei de muntatge i desmuntatge.

Les bastides segueixen estrictes normes de seguretat per evitar qualsevol accident causa de les seves característiques. Són de gran ajuda en qualsevol obra, tant si són mòbils, penjats, etc però cal complir sempre la normativa.

A Costa Rent oferim un servei eficaç, de qualitat i segur. Sabem que la seguretat és essencial per al treball en el sector de la construcció, per això els nostres bastides estan preparats per resistir tot tipus de tasques i condicions.

alquiler de andamios contruccion

Lloguer de bastides per a la construcció

Costa Rent contem amb una àmplia oferta de bastides:

bastida europeu de façana

Bastida europeu de façana

La bastida europeu de façana compta amb un sistema modular de marcs i pòrtics fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm que units mitjançant plataformes, travessers i diagonals, ofereixen, juntament els elements de seguretat, conjunts adaptables, indispensables en obres de construcció, edificació, rehabilitació de façanes. Producte fabricat sota la normativa europea HD-1000 i certificat AENOR.

ANDAMIO MULTIDIRECCIONAL

Bastida multidireccional

La bastida multidireccional compta amb un sistema d’elements tubulars fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm amb rosetes cada 50cm que permeten el muntatge de la bastida a 360º en tot el seu perímetre, que units mitjançant plataformes, travessers i diagonals, ofereixen, juntament els elements de seguretat, conjunts adaptables a tot tipus de geometries en el sector de l’edificació, obra civil, industrial i naval. Producte certificat segons normes europees EN 12810-1 / 2 i A 12.811-1 / 2/3 i certificat AENOR.

bastides penjants

Bastides penjants i cabines

La gamma de bastides penjants, cabines i cistelles són ideals per a treballs de rehabilitació i obra nova d’edificis. Com a principals característiques hem de són desmuntables, faciliten el transport en vehicles lleugers i ascensors. Són peces de mida reduïda que permeten el muntatge en llocs de difícil accés com patis interiores.Los mateixos components treballar de 0.80m fins 1.60m i de 2.00m fins 12.00m en bastida penjant modular. Disposen de sistemes de suspensió, pescants amb contrapesos totalment desmuntables i bigues de patis amb rodes i carro de translació. Sistema d’elevació, amb motor manual i elèctric, doble cable de tracció i de seguretat anticaigudes. Segurs, els productes estan certificats per a elevació de persones i estan dissenyats i fabricats per complir o superar els requisits de seguretat i resistència vigents a Europa (CE). Rentables, fàcils de muntar. Tots els productes s’entreguen amb un complet manual de muntatge.

torres mòbils

Torres mòbils d’alumini

Les torres mòbils o bastides autoportants d’alumini LAYHER, són una solució ràpida i efectiva per a treballs d’altura amb total seguretat, aquest tipus de bastida estalvia molt de temps de muntatge i desplaçament de la bastida un cop muntat gràcies al seu baix pes i les rodes regulables en altura, la seva fabricació està feta totalment en alumini.
Les mesures disponibles:
MODEL ZIFA: base de 0,75m x 1,80m i una alçada màxima de treball de 7.30m (amb estabilitzadors)
MODEL UNIANCHO: base de 1,55m x 2,85 m i una alçada màxima de treball de 13.00m (amb estabilitzadors)

Escales i accessos temporals

Les escales d’accés són estructures que permeten l’accés a llocs de treball en una obra o faciliten el desplaçament de vianants en espais públics. Està compost per un conjunt de peces del mateix bastida multidireccional, plataformes d’esglaó, escales interiors d’alumini i baranes tipus passamà. Amb aquest tipus de sistema de bastida podem adaptar obres en construcció per a la circulació de vianants. Producte certificat segons normes europees EN 12810-1 / 2 i A 12.811-1 / 2/3 i certificat AENOR.

plataforma de descarga

Plataformes de descàrrega

Les plataformes de descàrrega són estructures que permeten la descàrrega de material a diferents nivells de l’obra i si sorgeix la necessitat d’apilar material propi de l’obra, aquest tipus de plataforma és adaptable a les necessitats del client, dimensions i kg de càrrega. També es pot complementar amb muntacàrregues de cremallera. Producte certificat segons normes europees EN 12810-1 / 2 i A 12.811-1 / 2/3 i certificat AENOR.

Demana el teu pressupost