El tancat de la zona de treball, és de vital importància. Les ordenances municipals són les que estableixen l’altura per delimitar els tancaments, per als treballs d’obra habitual normalment sol ser de 2 metres, però en ocasions especials, per la perillositat i en funció del treball a realitzar és possible que s’obligui a col·locar tanques de més alçada o marquesines.

Per a les obres és habitual utilitzar tanques metàl·liques de 2 metres d’alçada amb peu de formigó per delimitar l’obra i que quedi l’enclavament completament tancat per delimitar el perímetre de la zona de treball. En canvi, les tanques de plàstic s’utilitzen habitualment com tanca de senyalització, o per delimitar algun esdeveniment que aquest succeint en el moment.

És important conèixer la tipologia de tanca i tenir les mesures concretes perquè les tanques subministrades siguin just les necessàries, per a això en Costa Rent disposem del nostre equip que podrà oferir-li tota la informació pràctica rellevant per triar la tanca que millor s’adapti a les seves necessitats

valla-peatonal-de-plastico (1)

Lloguer de tanques

A Costa Rent comptem amb una àmplia oferta en tanques:

vallas costarent

Tanca Plàstic (1.20m * 1.00m)

lloguer tanques costarent

Tanca Plàstic (2.00m x 1.00m)

vallas costarent

Tanca Metàl·lica amb Peu de Formigó (1.9m * 3.5m)

Demana el teu pressupost