Les plataformes elevadores són un recurs essencial en el treball de camioners i empleats que pertanyen al món de la construcció.
Gràcies a ella, els empleats poden desplaçar el material o el personal necessari cap a una adreça específica, raó per la qual aquesta eina és tot un best-seller per a èpoques amb gran volum de treball.

Aquests recursos esdevenen tota una necessitat a l’hora d’elaborar feines relacionades amb el sector de les telecomunicacions, el manteniment industrial o la gestió d’infraestructures. Així mateix, és molt comú recórrer a plataformes sobre camió amb cistella elevadora a l’hora de fer tasques relacionades amb l’àmbit de la jardineria o el sector de l’energia i els serveis. Tot i això, moltes vegades, trobar les plataformes adequades per al nostre camió empresarial no resulta una tasca senzilla, a causa de les mides d’aquestes i l’oferta disponible al mercat del transport.

La bona notícia per a aquells que posseeixin un camió de gran altura és que sí que hi ha plataformes pensades per a aquest tipus de vehicles. «Però, on les trobo?». Aquesta és una de les preguntes més freqüents entre aquelles empreses i particulars que necessiten fer un pas més en el seu camió i apostar per un recurs eficient que permeti elaborar un treball de qualitat en temps rècord. Per aquest motiu, si estàs interessat a millorar els teus serveis o vols saber-ne més sobre aquest tipus de plataformes, a continuació analitzarem l’opció més demandada en aquest sector.

Plataformes sobre camió amb cistella elevadora: quin escollir i els seus avantatges

Si parlem de plataformes sobre camió amb cistella elevadora és tota una obligació esmentar la sèrie TLR. Un dels avantatges d’aquesta variant al món del transport és que aquesta sèrie ofereix als treballadors plataformes concebudes per a camions de 3,5 t. amb una alçada de 16 metres. Això és una magnífica alternativa per a aquelles empreses que necessitin màquines molt robustes i fiables per als seus camions, que garanteixin funcionalitat i adaptabilitat per a tota mena de feines, des d’usuaris particulars a empreses. Per aquest motio, no és cap sorpresa que aquesta sèrie sigui un dels noms propis més sol·licitats en aquest sector.

La sèrie TLR disposa de gir en cistella de 50° + 50°, cosa que es presenta com un recurs ideal per a aquells treballs envoltats de manteniment viari i enllumenat públic, entre altres objectius específics. Així mateix, un altre dels avantatges que ofereix la sèrie TLR és les modalitats de lloguer, entre les quals podem destacar el lloguer sense conductor per dies, festius, caps de setmana o de llarga durada. Com cal esperar, aquest és un dels atractius més importants d’aquesta eina, cada cop més usada en l’àmbit empresarial del nostre país.

A les seves meravelloses prestacions les acompanya el seu disseny acurat, una altra de les característiques que ha robat l’atenció d’empresaris i treballadors que volen gaudir de l’alta qualitat sense deixar de banda l’elegància al seu lloc de treball. Tot i això són els seus camions equipats amb cistella de 16 metres d’alçada el que ha marcat la diferència en el sector del transport.

Aquest tipus de plataformes sobre camió per a cistella elevadora són utilitzats tant per particulars com a empreses de diferents sectors, amb una ressenyable presència en el món de la publicitat i els esdeveniments esportius. Tot i això, moltes vegades, els equips de paleta i construcció necessiten aquest «extra» per fer de la seva feina una tasca eficient. És per això que aquest tipus de plataformes sobre camió amb cistella elevadora són el recurs més demanat en rehabilitació de façanes, neteja de canals i instal·lacions d’aires.

D’aquesta manera, la sèrie TLR és una alternativa eficient per a la poda d’arbres, la gestió de l’enllumenat i les plaques solars, sense renunciar a l’excel·lència durant treballs de jardineria complexos, la reparació de teulades o el manteniment de fanals, entre altres tasques.

Això no obstant, per gaudir dels beneficis que ofereix aquesta modalitat de plataformes, serà imprescindible reunir una sèrie de requisits, amb l’objectiu que el transport en qüestió compleix les mesures estipulades i sigui garant d’una feina ben feta. Entre els requisits trobem la majoria d‟edat i estar en possessió del carnet de conduir tipus B.