El mes de desembre passat, la nostra empresa ha començat a formar part de l’associació de lloguer de maquinària i equips ASEAMAC. Una bona notícia que posa en alça els valors de l?empresa i que la fa ara més visible. Aquesta associació té com a un dels seus objectius fomentar el valor de les empreses de lloguer de maquinària en els seus diferents àmbits.

ASEAMAC està reconeguda pel Ministeri de Treball com l’associació empresarial representativa del lloguer de maquinària des de l’any 1996, una trajectòria que ha permès aglutinar moltes empreses de sectors diferenciats, però que tenen en comú treballar per proporcionar qualitat i un bon servei.
 

ASEAMAC: la cerca d’objectius comuns per continuar creixent

La nostra firma s’uneix així a un col·lectiu destacat, que possibilita la unió entre tots els seus membres per poder posar en alça la tasca encomiable que fan empreses com la nostra. No és fàcil aconseguir aglutinar companyies d’àmbits tan diferents i que lluiten per l’objectiu comú de donar solucions a les necessitats dels clients.

Com a part d’aquesta associació, la nostra feina resideix ara a donar suport a les diferents empreses que s’uneixin a partir d’aquest moment. No només volem actuar una tasca de reconeixement sobre l’activitat del lloguer de maquinària, sinó conscienciar el públic de la importància. El lloguer és una opció que va guanyant sencers pel que fa a la compra. Els avantatges de llogar maquinària estan més que reconeguts, ja que per a l’empresa que sol·liciti el servei suposa un estalvi important de diners i obtenir sempre les versions més actualitzades d’aquestes màquines. Llogar és actualment una opció molt més factible que la compra, aquest últim sistema no és tan rendible econòmicament, i porta associada una sèrie de despeses que la mateixa empresa ha d’assumir, com ara el manteniment i les revisions d’aquestes màquines.

A partir d’ara, i com a membres de l’associació, centrarem els nostres esforços a donar a conèixer tota la informació actualitzada sobre el món, del lloguer, de maquinària, la seva normativa i totes les novetats tècniques que van sorgint. De la mateixa manera, fem una gran feina a l’hora de formar el nostre personal. Totes les empreses es prenen molt seriosament aquest aspecte, ja que la formació suposa proporcionar sempre el millor servei al client final.

D’altra banda, la formació actualitza els coneixements cap a les noves maquinàries, i possibilita que els treballadors sàpiguen actuar adequadament davant de qualsevol tipus d’emergència o sinistre.

A partir d’aquest moment una de les nostres comeses serà la de la promoció de tots els agents relacionats amb el nostre sector. Des de fabricants fins a administracions públiques, sempre per aconseguir proporcionar el millor servei gràcies a una col·laboració que sigui efectiva. El sector del lloguer de maquinària moltes possibilitats i necessita respostes professionals davant dels reptes canviants dels escenaris econòmics. Saber escoltar i transformar les inquietuds en oportunitats és un dels nostres reptes futurs com a empresa.

 

Costa Rent té molt per aportar a ASEAMAC

La nostra història amb l’empresa neix el 1975, seguint l’any 2006, el moment en què fem el salt al lloguer de maquinària per a construcció. Durant tots aquests anys hem aconseguit crear una gran cartera de clients satisfets, a més de tenir un bagatge que ens ha permès anar millorant. Fruit d’aquesta experiència hem anat fent passos endavant i hem aconseguit sempre assolir els objectius que ens hem anat proposant. La inclusió dins de l’associació ASEAMAC no deixa de ser un pas més que ens ajudarà a ser encara millors, a aportar tots els nostres coneixements i que sigui profitós per a la resta d’empreses. De la mateixa manera, serà un excel·lent camp on podrem recollir totes les inquietuds i necessitats dels diferents sectors implicats. Un pas endavant que ens fa encara més grans. Celebrem continuar creixent i ampliar les nostres àrees d’actuació i ja som membres d’ASEAMAC.