En l’àmbit de la construcció i treballs industrials, accedir a alçades elevades de manera segura i eficient és essencial. A Costa Rent, entenem la importància de comptar amb les eines adequades, i és per això que oferim una àmplia gamma de màquines d’elevació per satisfer les necessitats dels nostres clients. Des de plataformes elevadores fins a carretes industrials, aquí presentem els nostres diversos models de lloguer de màquines d’elevació.

Plataformes Elevadores: Adaptabilitat en Alçada i Terreny

La nostra oferta de plataformes elevadores abasta una varietat de models dissenyats per adaptar-se a diverses situacions. Des de braços articulats i telescòpics, tant elèctrics com dièsel, amb alçades que van des de 12 fins a 43 metres, fins a plataformes de tisores, elèctriques i dièsel, amb alçades de 8 a 22 metres. També comptem amb el braç oruga TPT terreny, que arriba a alçades de 12 a 17 metres. Aquestes màquines ofereixen versatilitat i eficiència en qualsevol entorn de treball.

Carretes Elevadores AUSA: Potència i Estabilitat

Col·laborem amb AUSA per oferir les millors carretes elevadores del mercat. Entre els nostres models destaquen la carreta elevadora 4×2 amb capacitats de càrrega de 1500 kg / 2000 kg, disponible en versions dièsel o elèctrica. De la mateixa manera, oferim la carreta elevadora 4×4 amb una capacitat de càrrega de 2000 kg i propulsió dièsel. Aquestes carretes proporcionen seguretat, tracció i estabilitat, fonamentals per superar obstacles amb càrregues elevades.

Escales d’Alumini Layher: Accés Segur a Zones Elevades

Fabricades per Layher, les nostres escales d’alumini són robustes i resistents a la torsió, oferint un suport segur en tot moment. Disposem de diferents tipus d’escales per facilitar l’accés a zones elevades en projectes de construcció. La varietat d’alçades disponibles s’adapta a les diferents necessitats de cada obra.

Elevadors de Material: Eficiència en Càrregues Pesades

Per manipular material pesat de manera eficient, oferim diversos models d’elevadors de material. Entre ells es troben el maquinell elèctric de cable (170 kg a 300 kg), el polipasto de cadena manual (1000 kg, 6 m), el tractel de cable i l’elevador de columna manual (250 kg, 4.5 m a 5.5 m). Aquests equips són ideals per a tasques que requereixen mobilitat i capacitat de càrrega.

Camions Cistella: Robustesa i Adaptabilitat en Alçada

La nostra sèrie de camions cistella, dissenyada per a camions de 3.5 tones, ofereix una alçada de fins a 16 metres. Aquestes màquines robustes i fiables garanteixen funcionalitat i un disseny cuidat, adaptant-se a una àmplia gamma de treballs, des d’usuaris particulars fins a empreses. La sèrie TLR destaca per la seva capacitat de gir a la cistella de 50° + 50°, proporcionant flexibilitat en el lloc de treball.

A Costa Rent, ens enorgulleix oferir solucions integrals per al treball en alçades, proporcionant equips de qualitat i servei personalitzat. Contacta’ns per conèixer més sobre el nostre servei de lloguer de màquines d’elevació i com podem satisfer les teves necessitats específiques.