Fa molts mesos que no hem pogut gaudir d’un dels pilars més fonamentals de la nostra societat, la cultura.

Tenim tot el material necessari per poder fer front a un festival o concert d’aquestes dimensions. Dins dels nostres productes pots trobar valls de plàstic costarent, que acostumen a tenir 2 metres de llarg per 1 metre d’alt. Amb la situació actual, són necessàries per tancar el recinte amb unes dimensions concretes i molt útils per indicar a la gent per on ha de passar, això sí, sempre mantenint la distància de 1,5 metres i les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries.

També t’oferim les eines necessàries a nivell tècnic, els nostres generadors elèctrics, els quals el seu funcionament es basa en un motor de combustió interna, són el teu millor aliat per fer front a aquest tipus d’esdeveniments en llocs on hi ha poca energia elèctrica.

Això no és tot, també pots contractar els nostres sanitaris portàtils polytoi preparats per ser instal·lats en qualsevol lloc sense cap tipus d’instal·lacions, nosaltres t’assessorarem de la quantitat que necessitaràs segons les mesures del recinte. A més, compten amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i amb la desinfecció amb productes especialitzats per garantir les mesures de seguretat estipulades.

Esperem que aquest estiu puguem realitzar tants espectacles com sigui possible, nosaltres t’oferim totes les eines per poder-ho desenvolupar. Si necessites més informació sobre els nostres serveis i/o materials no dubtis a contactar amb nosaltres, els nostres professionals s’encarregaran d’assessorar-te de la millor manera possible.