A Costa Rent, som experts en el lloguer de maquinària per a la construcció i t’oferim un servei especialitzat en maquinària de neteja professional.

La nostra missió és proporcionar-te les millors eines del mercat perquè puguis realitzar els teus treballs de neteja de manera eficient, segura i amb resultats impecables. Sabem com és d’important disposar d’equips fiables i d’alt rendiment, per això posem a la teva disposició una àmplia varietat de màquines que s’adapten a les teves necessitats, tant per a projectes petits com per a grans superfícies.

Equips de neteja de les millors marques

A Costa Rent, només treballem amb les millors marques del mercat, garantint qualitat, durabilitat i rendiment. Sabem que un equip de neteja de qualitat pot marcar la diferència en la productivitat i la seguretat dels teus projectes, per això cadascun dels nostres productes compleix amb les màximes exigències del sector. Tant si necessites netejar interiors com exteriors, superfícies petites o grans, les nostres màquines et permetran optimitzar el temps i els recursos en cada tasca.

A més, els nostres equips estan dissenyats per ser fàcils d’utilitzar, amb característiques ergonòmiques i respectuoses amb el medi ambient, cosa que assegura un ús còmode i eficient per a qualsevol operador, sense comprometre la qualitat del treball.

Varietat de maquinària de neteja professional

La nostra oferta de lloguer inclou una gran varietat d’equips de neteja, adaptats a diferents tipus de superfícies i entorns. Entre les nostres opcions, destaquem:

1. Escombradora de peu motoritzada

Perfecta per a superfícies de petita i mitjana mida, tant interiors com exteriors. Aquesta escombradora motoritzada és compacta, versàtil i molt fàcil de manejar, cosa que la converteix en una opció excel·lent per a aquells que busquen una escombrada ràpida i eficaç. A més, la seva tecnologia respectuosa amb el medi ambient garanteix un ús sostenible, sense comprometre la qualitat del resultat final.

2. Aspiradors

Disposem d’aspiradors compactes i robustos, que es poden utilitzar tant en combinació amb altres eines com de forma independent. Aquests equips proporcionen un rendiment de succió constant i d’alt poder, ideals per a tot tipus de superfícies i entorns.

Entre les opcions més populars es troben:

  • Aspirador 1500 W (Pols / Aigua 35 litres): Aquest model és perfecte per a treballs on es requereix aspiració de sòlids i líquids, proporcionant una solució versàtil i eficaç.
  • Aspirador 3300 W (Pols / Aigua 35 litres): Amb una major potència, aquest equip és ideal per a treballs més exigents, on es necessita un alt rendiment i capacitat de succió.

3. Hidronetejadores d’aigua a pressió

Per a aquells treballs on es requereix neteja a pressió, les nostres hidronetejadores són la solució perfecta. Oferim dos models d’alta potència:

  • Grup de neteja elèctric 130 BAR (230 V): Ideal per a treballs que requereixen una potència mitjana i un equip lleuger.
  • Grup de neteja de gasolina 13 CV 200 BAR: Aquesta hidronetejadora és perfecta per a projectes de més envergadura, on es necessita una pressió més alta i major mobilitat.

A més, oferim una boquilla de rata amb 20 metres de mànega, perfecta per desembussar canonades de manera ràpida i eficient.

4. Abrillantadora de sòls

La nostra abrillantadora A 450 S és un equip d’alt rendiment amb 1200 W de potència i 45 kg de pes, dissenyada per donar l’acabat perfecte a les teves superfícies. El seu raspall rotatiu assegura un polit uniforme i professional, ideal per a terres que requereixen un brillantor impecable.

5. Escales d’alumini

Per a treballs en alçada, oferim escales d’alumini de tres seccions, amb alçades que varien entre els 7,50 metres i els 9,50 metres. Aquestes escales són lleugeres, resistents i segures, permetent realitzar treballs en alçada amb total tranquil·litat.

A Costa Rent, no només et proporcionem equips d’alta qualitat, sinó que també t’oferim un servei integral d’assessorament. El nostre equip d’experts està sempre disponible per ajudar-te a escollir la maquinària que millor s’adapti a les teves necessitats. Tant si estàs realitzant un projecte de neteja petit com si necessites maquinària per a grans superfícies, a Costa Rent tenim la solució perfecta.

A més, ens preocupem per mantenir les nostres màquines en perfecte estat, realitzant manteniment i revisions periòdiques per garantir el seu funcionament òptim en cada ús. Amb nosaltres, no només llogues maquinària, sinó que adquireixes la tranquil·litat de treballar amb equips fiables i segurs.

Confia en Costa Rent per a les teves necessitats de neteja professional. Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix com les nostres solucions poden fer que els teus projectes siguin més eficients i productius.